Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is douwe.jpg

Even Kennismaken

Mijn naam is Douwe Knol. Ik ben bouwkundig ingenieur en heb het bouwkundevak en de aangrenzende vakgebieden vanuit meerdere invalshoeken leren kennen. Ik heb 50 jaar ervaring met:

  • Nieuwbouw-, onderhouds- en energiebesparingsprojekten.
  • Oplossen van vele problemen door de oorzaak weg te nemen ophet gebied van konstrukties, bouwfysika, (isolatie- en vochtpro-blemen) en binnenklimaat.

Je kunt dus wel zeggen dat ik het klappen van de zweep ken, zowel op bouwtechnisch gebied als op het gebied van onderhoud en binnenklimaat.

Dit zijn dan ook de diensten die ik u sinds mei ’92 als adviseur aanbied. Omdat ik bewust heb gekozen voor een klein buro is het kontakt met de klant altijd direkt en persoonlijk. Verder kunnen we flexibel en slagvaardig op de zich voordoende situaties inspelen.

De sterkte zit in de kombinatie van die diensten, waardoor ik integrale oplossingen kan aandragen. Anders gezegd, onze adviezen zijn de lijm die de verschillende specialismen met elkaar verbindt en op elkaar afstemt. Tenslotte kunnen wij, omdat wij klein zijn, u onze diensten goedkoper aanbieden dan de grote buro’s.